Agenda
Informatieavond Autisme Kaag en Braassem

Informatieavond Autisme Kaag en Braassem

Informatieavond Autisme Kaag en Braassem

 Dit is een verlopen item

donderdag 18 februari 2016 van 20:00 tot 21:30 uur
Ouder zijn van een kind met autisme. Welke impact heeft het op ouders als zij te horen krijgen dat hun kind autisme heeft? En welke zoektocht is daar vaak al aan vooraf gegaan? Kom naar de informatieavond donderdag 18 februari 2016 in Oude Wetering.

 

Met het boek IJskastmoeder in de hand krijg je een kijkje achter de schermen door een ervaringsdeskundige oudercoach. Ouders krijgen vaak goed bedoelde adviezen over de opvoeding als bij hun kind de diagnose autisme wordt vastgesteld. Maar passen die adviezen ook bij jou als ouder? Wat doe je bijvoorbeeld als je hoort dat je je kind structuur moet bieden en je zelf nogal een chaoot bent? Doe je het dan niet goed? En hoe ga om met de verschillende behoeftes van verschillende gezinsleden?

 

We praten er deze avond over met Janneke van Bockel. Zij is ouderschapsdeskundige en auteur van onder andere IJskastmoeder en Uitvindboek voor ouders.

 

Voor bezoekers van de avond is er natuurlijk volop gelegenheid om Janneke vragen te stellen en om persoonlijke ervaringen te delen. De avond wordt geleid door Trees van der Voorde.

Voor wie?

Deze informatieavond is zowel voor ouders als voor professionals. 

Wanneer?

Donderdag 18 februari 2016, van 20.00 tot 21.30 uur. Inloop vanaf 19.30 uur.

Waar?

Zorglocatie Jacobus, Saskia van Uylenburchlaan 1, Oude Wetering

Kosten

€ 2,50 per persoon (inclusief koffie of thee)

Aanmelden

Je kunt je aanmelden door een e-mail te sturen naar miriam@net-iets-anders.nl.